Hasznos Információk

Kérdések és Válaszok
You are here:

A legtöbbször ezt kérdezik tőlünk

Mennyibe kerül egy weblap?

Az egyik legfontosabb kérdés, különösen az ár érzékeny KKV szektor szereplőinek, viszont erre nincs azonnali válasz. Az ár minden esetben attól függ, mit kell tudnia az oldalnak. Írjon nekünk elképzeléséről és ingyenes konzultáció keretén belül adunk árajánlatot Önnek.

Mire használjam a weblapom?

Egy weblap számtalan funkciót tölthet be: leggyakrabban reprezentációs célokat szolgál, ugyanakkor vásártér is lehet termékeinek. Közelebb kerülhet célközönségéhez valamint vásárlóihoz, partnereihez.

Nem véletlen, hogy számtalan pályázat előírja, mint kötelező megjelenési elemet. Ami kötelező azonban nem feltétlen rossz és haszontalan, segítünk értelmet adni a kötelező kiadásnak is.

Mi minden kell egy weblaphoz?

Sokan azt hiszik egy weblaphoz elég megtalálni a megfelelő webfejlesztőt és kiadni neki, hogy csináljon weblapot. De miről is szóljon az a weboldal? Egy internetes oldalt szinte minden esetben a feltüntetett tartalom határozza meg. Képek, videók, szövegek, termékek és sok más apróság együttese kell egy jó weblaphoz.

Minek nekem Online marketing?

A világ legnagyobb piactere az internet. Ha Ön terméket vagy szolgáltatást ad el, akkor mindenképpen hasznos, ha az információ és maguk a termékek is minél több emberhez eljutnak. Egy jól megszerkesztett weboldal üzemeltetése nagymértékben képes hozzájárulni a sikeréhez.

Van weblapom/facebookom de nincs időm foglalkozni vele. Mi a teendő?

Több lehetőség is van erre a problémára, az egyik, hogy alkalmazottra bízza ezen teendők ellátását, de sokszor költséghatékonyabb megoldás ha egy kifejezetten webes megjelenéssel és tartalomírással foglalkozó céget bíz meg. Szívesen segítünk, írjon nekünk!

Hogyan lehetne erre pályázni?

Van egy ötlete, de forrásra van szüksége a megvalósításhoz? Forduljon hozzánk bizalommal és pályázati szakértőnk ingyenes konzultációval segíti elindulni a siker útján.

Mi értelme fejleszteni?

Ez számunkra a legmeglepőbb kérdés, de sajnos sokszor találkozunk vele. Fejlesztések által egyszerűsödhet munkamenete, költséget csökkenthet általa, nagyobb bevételre tehet szert azonos erőforrások mellett.

Azt megtudjátok csinálni, hogy ...?

A kérdésre nagyvalószínűséggel igen a válasz. Kiterjedt partnerhálózatunknak köszönhetően bármilyen programozási, mobil applikációs, web fejlesztési, vagy IT fejlesztést meg tudunk oldani.

Ezt hogy csináltad?

A kifejtős részét hagyjuk, maradjunk annyiban, hogy az évek meg a rutin 😉

Mást kérdezne?

Írjon nekünk! Kollégánk hamarosan jelentkezik.

 

Küldés